Комаровський відхрестився від планів очолити МОЗ

Поділитися
Комаровський відхрестився від планів очолити МОЗ Комаровський хоче залишитися педіатром © vinnitsaok.com.ua
Радник Зеленського у питаннях медицини має намір залишитися дитячим лікарем.

Педіатр Євген Комаровський, представлений кандидатом в президенти, шоуменом Володимиром Зеленським серед експертів, з якими він готовий продовжити співпрацю в разі своєї перемоги на президентських виборах, відмовився очолити Міністерство охорони здоров'я.

"Бути міністром не планую. Планую давати поради та відповідати на питання у межах моєї компетенції. Залишаюся дитячим лікарем", - пише він на своїй сторінці в Facebook.

У цьому ж дописі Комаровський пояснюється своє входження до складу команди Зеленського "десятьма роками добрих дружніх відносин" із кандидатом.

"Кандидат у президенти України Володимир Зеленський, з яким у нас 10 років добрих дружніх відносин, попросив мене бути його радником в області медицини. Я погодився", - додає він.

Нагадаємо, на зустрічі з бізнесом в середині березня Зеленський пообіцяв представити ключову п'ятірку своєї команди після виходу до другого туру президентських виборів.

Після перемоги в першому турі Зеленський знову пообіцяв назвати ключову п'ятірку своєї команди до другого туру. Але представив свою команду лише 18 квітня, в ефірі лояльного йому телеканалу олігарха Ігоря Коломойського "1+1".

У розслідуванні проекту Bihus.Info йдеться про роль юриста Коломойського Андрія Богдана у роботі штабу Зеленського. Богдан, не маючи офіційного статусу в штабі, проводить консультації і зустрічі від імені кандидата у президенти. У грудні минулого року Богдан разом із командою "95 кварталу" провели чотири дні в Ізраїлі. За чотири дні після їх повернення до України стартувала передвиборча кампанія Зеленського.

За даними проекту "Схеми", в 2017-2018 Зеленський 13 разів літав до міст, де мешкає олігарх Ігор Коломойський: 11 раз до Женеви і двічі до Тель-Авіву. У кожній другій поїздці Зеленського супроводжував довірений юрист Коломойського Андрій Богдан.

Крім того, 3 квітня Богдан зустрічався з директором НАБУ Артемом Ситником, щоб обговорити "антикорупційну стратегію" Зеленського.

За даними "Радіо Свобода", головним економічним радником Зеленського є екс-голова "Нафтогазу" Олег Дубина.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі