Комітет Ради схвалив проект постанови про відставку Авакова

Доповнено
Поділитися
Комітет Ради схвалив проект постанови про відставку Авакова © Роман Синіцин/Facebook.com/romabra
Ініціаторами проекту постанови стали депутати "Голоси" і "Слуги народу".

Парламентський комітет з питань правоохоронної діяльності погодився передати на розгляд Верховній Раді проект постанови про відставку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, повідомила прес-служба фракції "Голос".

"Верховна Рада розгляне питання про відставку Авакова! Правоохоронний комітет парламенту вирішив внести відповідну постанову "Голоси" до порядку денного сесії", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Україна готова проводити 30 тисяч тестувань на тиждень — санлікар

Нагадаємо, 5 червня проект постанови про відставку Авакова зареєстрували в парламенті. Однак парламентський комітет з питань правоохоронної діяльності, станом на 10 червня, документ ще не отримав. Ініціаторами проекту постанови стали депутати з фракції "Голос" і "Слуга народу".

Збору підписів за відставку міністра передувала ситуація зі зґвалтуванням поліцейськими з Кагарлика жінки. Зокрема, у зґвалтуванні і тортурах підозрюють начальника сектору кримінальної поліції та оперуповноваженого поліції.

Ще одним приводом для цього стала перестрілка в Броварах, у якій взяли участь близько 100 осіб. При чому озброєні люди приїхали з Вінниці та Києва.

За словами президента Володимира Зеленського, Аваков повинен сам нести відповідальність за подібні випадки. Однак, піти у відставку глава держави міністру не пропонував. Більш того, на прес-конференції з нагоди року свого президентства, Зеленський заявив про те, що Аваков "потужний міністр".

При цьому прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив про те, що зараз головне боротися з кризами, а Аваков це нібито добре вміє.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі