Корупційні та тіньові схеми в оборонці розквітли за каденції Порошенка — експерт

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
Корупційні та тіньові схеми в оборонці розквітли за каденції Порошенка — експерт © Сергій Костеж / Facebook
Автор нарахував вісім стійких схем розкрадання державних коштів та матеріальних ресурсів.

Навіть поверхневий аналіз більшої частини з 480 згаданих Ю. Луценко кримінальних проваджень свідчить про те, що системність і масштабність, а також всебічну державну підтримку, як це не дивно звучить, корупційні та тіньові схеми придбали саме за каденції попереднього президента і охоплюють на сьогодні і державний, і приватний сектор оборонно-промислового комплексу України.

Про це у своїй статті для DT.UA пише Дмитро Менделєєв. Автор нарахував щонайменше вісім стійких схем розкрадання державних коштів і матеріальних ресурсів, що "розквітли буйним цвітом" під час каденції колишнього президента, які виявлені і розслідуються правоохоронними органами і фіскальною службою в оборонно-промисловому комплексі.

"У ці схеми, крім оборонних підприємств державного і приватного секторів економіки, були залучені посадові особи органів виконавчої влади, банківської системи, фіскальної та митної служб, а також деякі народні депутати", - зазначає експерт.

Детальніше про корупцію в "Укроборонпромі" і як з цим боротися читайте у статті Дмитра Менделєєва "Троянські коні "Укроборонпрому"" у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі