Кравчук застеріг Зеленського від "кумівства" у владі

Поділитися
Кравчук застеріг Зеленського від "кумівства" у владі Кравчук радить Зеленському повністю очистити стару владу © Михайло Марків
Перший президент України дав Зеленському кілька порад.

Перший президент України Леонід Кравчук порадив новообраному президенту Володимиру Зеленському не поспішати з кадровими призначеннями і застеріг від "кумівства" у владі. Про це він повідомив в фірі телеканалу 112 Україна.

За словами екс-президента, влада при новому президенті повинна змінитися вся, незалежно від того, хороша вона чи погана.

"Приходить новий президент і формує нову владу. Не може бути такого, що прийшов один президент, а всі, хто були, - залишилися", - заявив перший президент.

По-друге, Кравчук радить не тримати у владі бізнес-партнерів і друзів.

"... Так робити не можна. Тільки після глибокої і всебічної обробки людину можна призначати на посаду. Я б ніколи не допустив і просив би Володимира Олександровича - він сам про це говорив, але я йому ще раз нагадую, - не мати у владі сватів, братів, кумів, бізнес-партнерів. Влада - це відданість народові України", - вважає перший президент.

Раніше повідомлялося, що перші кадрові призначення новообраний президент Володимир Зеленський планує озвучити незабаром після інавгурації. При цьому в команді Зеленського не виключають, що міністр МВС Арсен Аваков залишиться очолювати міністерство до парламентських виборів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі