Лукашенко приїде на Парад Перемоги у Москву — посол

Поділитися
Лукашенко приїде на Парад Перемоги у Москву — посол Володимир Путін переніс парад на 24 червня © Сайт президента России
Приїзд Лукашенка вважають підтвердженням єдності підходів "двох братніх держав в оцінці подвигу радянського народу і солдатів Великої Вітчизняної війни".

Президент Білорусі Олександр Лукашенко погодився приїхати у Москву на Парад Перемоги, який повинен відбутися 24 червня. Про це повідомив посол Росії Дмитро Мєзєнцев, пише "Интерфакс".

"Ми вдячні главі білоруської держави за готовність взяти участь в урочистостях 24 червня в Москві на честь Великої Перемоги", - цитує Мєзєнцева видання.

Посол впевнений, що готовність Лукашенка приїхати на святкування 24 червня можна розцінювати як підтвердження єдності "підходів двох братніх держав в оцінці подвигу радянського народу і солдатів Великої Вітчизняної війни".

Читайте також: Путін вирішив провести "парад перемоги" на тлі рекордної смертності через коронавірус

Нагадаємо, мер Москви Сергій Собянін закликав жителів міста не йти на Парад Перемоги, який перенесли на 24 червня через коронавірус COVID-19.

У 2020 році в Росії скасували парад 9 травня через пандемію коронавірусу. Пізніше президент РФ Володимир Путін переніс його на 24 червня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі