Майже половина українців проти об'єднання "Слуги народу" з Тимошенко чи Бойком

Поділитися
Майже половина українців проти об'єднання "Слуги народу" з Тимошенко чи Бойком © racurs.ua
Можливе об'єднання Вакарчука і Кличка також не дуже популярне серед громадян.

До ідеї об'єднання ВО "Батьківщина" та партії "Слуга народу" новообраного президента Володимира Зеленського та спільної участі у виборах ставляться позитивно 29,7% українців, 49,2% - негативно, а 21,1% - не змогли відповісти. Про це свідчать результати спільного соцопитування центру "Соціальний моніторинг", Українського інституту соціальних досліджень ім.Яременко та Соціологічної групи "Рейтинг".

У той же час до об'єднання "Слуга народу" та "Опозиційна платформа – За життя" 28% виборців позитивно ставляться, 49,4% - негативно, 22,5% - не змогли відповісти.

До об'єднання ВО "Батьківщина" та "Опозиційна платформа – За життя" 17,8% опитаних ставляться позитивно, 57,4% - негативно, 24,9% - не змогли відповісти.

До об'єднання "Громадянської позиції" та "Самопомочи" 35,3% ставляться позитивно, 35,0% - негативно, 29,8% - не змогли відповісти.

До об'єднання партії Святослава Вакарчука "Голос" і "УДАР" Віталія Кличка 22,9% респондентів ставляться позитивно, 44,4% - негативно, 32,6% - не змогли відповісти.

До об'єднання "Опозиційна платформа – За життя" і "Опозиційний блок – Партія миру і розвитку" 27,7% опитаних ставляться позитивно, 44,6% - негативно, 27,7% - не змогли відповісти.

Центр "Соціальний моніторинг", Український інститут соціальних досліджень імені Олександра Яременка та Соціологічна група "Рейтинг" з 30 квітня по 10 травня 2019 року провели національне соціологічне дослідження щодо актуальних питань сьогодення "Ваша думка: травень 2019 року". Всього опитано 3000 респондентів. Похибка відхилення становлять 1,10 – 1,83%.

Зазначимо, що згідно з даними опитування, партія "Слуга народу", "Опозиційна платформа – За життя", "Блок Петра Порошенка "Солідарність" та ВО "Батьківщина" долають 5%-й бар'єр на парламентських виборах. При цьому точно готові брати участь в парламентських виборах, якби вони проходили в найближчу неділю 49,3% опитаних.

Поділитися
Підготував/ла Ирина Знась
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі