Медведчук, Козак – одна історія... Нацрада має розглянути це питання — Зеленський про телеканал "112 Україна"

Поділитися
Медведчук, Козак – одна історія... Нацрада має розглянути це питання — Зеленський про телеканал "112 Україна" © Сайт президента України
Президент зазначив, що питання непродовження ліцензії телеканалу його не стосується.

Президент України Володимир Зеленський вважає, що питання продовження ліцензії групі телеканалів, які ведуть мовлення під логотипом "112 Україна" повинен буде незалежно і чесно розглянути новий склад Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, а він особисто не може вплинути на питання.

"Це не моя, не президентська справа. Ми повинні перезавантажити Нацраду, новий склад повинен прийти і нехай вони без мене розглядають це питання, доводять разом з вами - праві ви чи ні. Навіщо мені втручатися в цю ситуацію?" - сказав він під час прес-марафону, відповідаючи на питання представника телеканалу "112 Україна".

Глава держави нагадав, що питання про непродовження ліцензій телеканалам групи "112 Україна" піднімалося впродовж двох років.

"Знаєте, за що вам погрожували відібрати вашу ліцензію – ми ж про "112 Україна" зараз говоримо? Ваш власник – Медведчук? Ну як – ні? Козак, Медведчук – одна історія... Пан Медведчук, який має непроукраинскую позицію, є вашим власником? Я не займаюся редакційною політикою, просто вам нагадую, чому... Думаю, це був шантаж", - зазначив президент.

"Новий склад Нацради повинен чесно розглянути це питання. Я не буду на них впливати", - додав він.

Читайте також: Власника "112 Україна", ZIK і NewsOne Козака допитали в СБУ

26 вересня Нацрада з питань телебачення і радіомовлення ухвалила рішення не продовжувати термін дії ліцензій п'яти телекомпаній з логотипом "112 Україна". Регулятор стверджує, що вони не дотримуються умов ліцензії в частині програмної концепції мовлення та змінили формат мовлення з розважально-інформаційного на інформаційний. Також Нацрада звертає увагу на те, що логотипи компаній використовують тільки частину логотипу - "112 Україна".

Поділитися
Підготував/ла Ирина Знась
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі