Мендель про інтерв'ю Зеленського росіянам: Нічого про це не знаю

Поділитися
Мендель про інтерв'ю Зеленського росіянам: Нічого про це не знаю Схоже, російські пропагандисти спробують видати коментар Зеленського в кулуарах нормандського саміту за повноцінне інтерв'ю
Прес-секретар президента стверджує, що не організовувала його інтерв'ю з пропагандистським каналом "Росія 1".

Прес-секретар президента України Юлія Мендель заявила, що не організовувала інтерв'ю Володимира Зеленського російським пропагандистам, і нічого про це не знає. Російський державний телеканал "Росія 1" анонсував "перше повноцінне інтерв'ю" з українським президентом, що має вийти в ефір у неділю в програмі "Москва. Путін. Кремль".

"Я нічого про це не знаю. Ніякого інтерв'ю з ними я не організовувала", - сказала Мендель у коментарі виданню Liga.net увечері в четвер, 12 грудня.

Нагадаємо, в ніч на 10 грудня після нормандського саміту Володимир Зеленський публічно запросив російських пропагандистів до українського Донбасу, щоб особисто оцінити ситуацію в регіоні.

"Я завжди кажу, а ви приїжджайте прямо, що у нас відбувається, подивіться, походіть ніжками, ручками, оченятами", - звернувся Зеленський до росіян.

Знімальна група пропагандистського ресурсу Міноборони РФ "Звєзда" прилетіла до Києва і 12 грудня похвалилася сюжетом, знятому в центрі столиці. Свій візит до України пропагандисти пояснили "запрошенням Зеленського".

11 грудня російський телеканалу "ТНТ" почав показувати серіал "Слуга народу". При цьому з першої серії вирізали жарт про президента РФ Володимира Путіна, і того ж дня серіал зняли з ефіру.

У студії "Квартал 95" заявили про те, що права на телетрансляцію серіалу з Зеленським російському телеканалу передала шведська компанія Eccho Rights, яка володіє світовими правами на дистрибуцію деяких продуктів "Кварталу". Водночас, у студії не відповіли на запитання, на яких умовах вестиметься показ "Слуги народу" на російському ТБ, а також чи отримає "Квартал 95" роялті з цього показу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі