Міліція: У Львові Пенсійний фонд «захопили» мирно

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Будівлю Пенсійного фонду у Львівській області ніхто не захоплював, повідомили у прес-службі ГУ МВС у Львівській області.

За даними міліції, представники громадських організацій "чорнобильців" зайшли до приміщення Пенсійного фонду безперешкодно і без застосування сили.

"Ніяких порушень громадського порядку не було зафіксовано", - підкреслив начальник СОЗ ГУ МВС у Львівській області Денис Харчук.

Він сказав, що у будівлі знаходиться декілька міліціонерів для запобігання можливихм правопорушенням.

У приймальні Пенсійного фонду у Львівській області агентству повідомили, що у холі будівлі знаходиться декілька десятків представників чорнобильських організацій, що вимагають виплат пенсій у розмірах, передбачених законодавством і згідно з рішеннями судів.

"Керівництво Пенсійного фонду у Львівській області проводить перемовини з чорнобильцями", - сказали агентству у приймальні.

У той же час представник фонду заявила, що робота проходить у нормальному режимі, жодних перешкод співробітникам фонду "чорнобильці" не створювали.

Раніше повідомлялося, що близько 100 представників Львівської обласної благодійного фонду "Діти Чорнобиля Львівщини" захопили приміщення регіонального управління Пенсійного фонду України і оголосили акцію протесту через невиплату пенсій і невиконання судових рішень щодо їх нарахування. При цьому вони нібито заявили про намір вдатися до безстрокових акцій з оголошенням голодування.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі