МОЗ: Тимошенко обстежили у лікарні

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Екс-прем'єр Юлія Тимошенко 23 листопада пройшла медичне обстеження в одній з медичних установ Києва. Про це повідомив міністр охорони здоров'я України Олександр Аніщенко.

«Ю.Тимошенко відповідно до наданих рекомендацій, пройшла повне медичне обстеження в одній із медичних установ Києва» - заявив він.

О.Аніщенко також повідомив, що дані медичного обстеження буде направлено до відповідних органів пенітенціарної служби.

У той же час міністр відмовився коментувати стан здоров'я Ю.Тимошенко, а також конкретизувати місце проходження медобстеження.


Нагадаємо, екс-прем'єр-міністра України Ю.Тимошенко було заарештовано 5 серпня цього року і відтоді вона знаходиться в СІЗО.

11 жовтня Печерський районний суд визнав Ю.Тимошенко винною в перевищенні влади при укладанні газових контрактів з Росією у 2009 році і визначив їй покарання у вигляді позбавлення волі терміном на сім років.

З моменту арешту Ю.Тимошенко її захисники неодноразово заявляли про погіршення стану її здоров'я.

9 листопада захисник Ю.Тимошенко Сергій Власенко заявив, що його підзахисна не може пересуватися без сторонньої допомоги.

22 листопада президент України Віктор Янукович заявив, що Ю.Тимошенко, яка перебуває в Лук'янівському СІЗО, сьогодні-завтра буде надано необхідну медичну допомогу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі