Мірошниченко: Між Могильовим і татарами є проблема

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Проблема у відносинах між кримськими татарами та новопризначеним головою Ради міністрів Криму Анатолієм Могильовим дійсно існує. Це визнав представник президента у Верховній Раді, народний депутат від Партії регіонів Юрій Мірошниченко в ефірі 5 каналу.

"Я не можу сказати, що не існує проблем у відносинах Могильова і кримських татар - ця проблема існує. Але це сьогодні вже для нього виклик, виклик для кримської громади і для татарської громади. Адже потрібно працювати разом - всі зацікавлені, і кримські татари, і уряд Криму в тому, щоб регіон розвивався. Можливо, треба більше все-таки політичної складової приділяти вже Могильову, тому що він людина справи, й бути в такому політесі не зовсім розбирався. Сьогодні інша якість потребує нового стилю поведінки, але говорити про те, що Могильов не готовий до співпраці з кримськими татарами, я вважаю, не варто", - сказав Ю.Мірошниченко.

Разом з тим Ю.Мірошниченко зазначив, що А.Могильов "потужний лідер", який буде спрямовувати роботу владної команди, яка склалася, у тому числі і під час головування у Радміні АРК Василя Джарти.

"Могильов буде направляти команду, яка там склалася, адже там потужне представництво Партії регіонів у парламенті і в Раді міністрів є потужні кадри. Єдине, що керувати цією командою мав потужний лідер - ось Могильов є таким лідером, Могильов справді користується довірою президента, Могильов знає регіон, Могильов здатен мобілізувати ті ресурси, які у Криму є, тому говорити про те, що чомусь він заслужив "заслання" не зовсім правильно", - зазначив Ю.Мірошниченко.

Президент України Віктор Янукович у понеділок, 7 листопада, погодив кандидатуру Анатолія Могильова на посаду голови Радміну АР Крим. До цього часу А.Могильов очолював Міністерство внутрішніх справ.

8 листопада, кримський парламент призначив Анатолій Могильова головою Радміну Автономії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі