Москаль: Поки в опозиції є спільний ворог, вона не посвариться

Поділитися
© nashikurorty.ru
Партія регіонів змусила Об`єднану опозицію бути згуртованою і працювати спільно. За словами Геннадія Москаля, ніщо так не зближує людей, як наявність спільного ворога.

Через наявність Партії регіонів на політичній арені, опозиція продовжує працювати спільно. Таку думку під час онлайн-конференції заявив депутат від об'єднаної опозиції «Батьківщина» Геннадій Москаль.

«Конфліктів особливих не бачу, тому що сьогодні є стрижень ... Ніщо так не об'єднує людей, як спільні вороги. Саме сьогодні є той консолідуючий момент, який об'єднує сьогодні і «Батьківщину», і УДАР, і Свободу. Якби ви сказали, що немає президента, Азарова, Партії регіонів - я б був загнаний в кут. Поки вони є, ніяких у нас не буде один проти одного випадів», - сказав Геннадій Москаль.

Депутат також не зміг сказати, чому опозиція не змогла вибудувати виграшну стратегію для перемоги і на мажоритарних округах.

Хоча в цілому, Геннадій Москаль вважає, що кампанія опозиції пройшла блискуче.

Парламентські вибори в Україні пройшли 28 листопада. Були визнані обраними 225 депутатів за партійними списками і 220 - в одномандатних округах. Ще в 5 мажоритарних округах (так званих «проблемних») парламент рекомендував провести перевибори.

За результатами виборів Партія регіонів отримала в новому парламенті 185 місць, Об'єднана опозиція «Батьківщина» - 101 місце, «УДАР» Віталія Кличка - 40 місць, ВО «Свобода» - 37 місць, Компартія - 32 місця.

Крім того, в мажоритарних округах пройшли ще 7 представників від чотирьох різних партій. Ще 43 депутати пройшли до парламенту як самовисуванці. !zn

Читайте також:

«УДАР» зневірився у створенні опозиційної більшості в новій Раді

«Батьківщина» і «Свобода» домовилися про створення коаліції

«Батьківщина»: Відмова Кличка від коаліційної угоди робить його союзником «регіоналів»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі