МОЗ і комітет Ради створять інформаційний хаб щодо медреформи

Поділитися
МОЗ і комітет Ради створять інформаційний хаб щодо медреформи На імплементацію реформи в уряду є кілька років © Андрій Товстиженко, DT.UA
За словами заступника міністра охорони здоров'я, хаб цілодобово надаватиме інформацію журналістам.

Міністерство охорони здоров'я України і профільний парламентський комітет створять єдиний інформаційний хаб, за допомогою якого інформуватимуть про перебіг реформування системи охорони здоров'я, повідомив радник міністра охорони здоров'я Дмитро Раімов.

"Президент дав два роки на імплементацію реформи. Цей інформаційний хаб міститиме всю інформацію щодо реформи", - заявив Раімов.

За його словами, хаб у режимі 24х7 надаватиме журналістам всю необхідну інформацію про перебіг реформи.

Нагадаємо, колишня керівниця Міністерства охорони здоров'я Уляна Супрун 29 серпня написала заяву про звільнення на ім'я нового прем'єр-міністра Олексія Гончарука. Разом з нею заяви написали її заступники Павло Ковтонюк і Олександр Лінчевський.

Після звільнення Супрун зазначила, що планує і далі працювати у сфері медицини. За її словами, в планах написати книгу про досвід роботи в Україні, а також відкрити і розвивати аналітичний центр.

Супрун також повідомила, що поспілкувалася зі своєю наступницею на посаді - Зоряною Скалецькою, яка, за словами Супрун, підтримує зміни в медицині, які відбулися за останні кілька років і збирається продовжувати реформи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі