На останньому окрузі встановили переможця виборів

Доповнено
Поділитися
На останньому окрузі встановили переможця виборів На 210-му окрузі переміг Сергій Коровченко
Перерахунок голосів на 210-му окрузі розпочався в неділю.

В одномандатному виборчому окрузі №210 Чернігівської області визначили переможця дострокових парламентських виборів, ним став самовисуванець Сергій Коровченко. Про це повідомила організація "Комітет виборців України" (КВУ) у Чернігові.

"За результатами повторного підрахунку голосів виборців на 33 виборчих дільницях, окружна виборча комісія одномандатного виборчого округу 210 визнала переможцем самовисуванця Сергія Коровченка", - сказано в повідомленні.

Під час перерахунку в приміщенні комісії були присутні до 40 правоохоронців, виходи були закриті і охоронялися. Перерахунок голосів розпочався 4 серпня за вимогою кандидата в депутати Бориса Приходька. Раніше він звернувся до суду зі скаргою на роботу окружкому, повідомляє "Укрінформ".

Тим часом пресслужба ЦВК поінформувала про те, що був прийнятий протокол окружної виборчої комісії про підсумки голосування в окрузі №210 з позначкою "Уточнений", який комісія склала після повторного підрахунку голосів.

Нагадаємо, що ЦВК не змогла оголосити остаточні результати позачергових виборів в останній відведений законом день – 5 серпня. В окрузі №210 не завершили до того моменту перерахунок голосів.

Не пізніше 10 серпня результати виборів офіційно оприлюднять у газетах "Голос України" та "Урядовий кур'єр".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі