На сайті президента зареєстрували петицію про відставку Зеленського

Поділитися
На сайті президента зареєстрували петицію про відставку Зеленського Автор петиції заявив, що перші дії Зеленського розчаровують його виборців © прес-служба Володимира Зеленського
Петицію підписали вже понад 11,5 тисяч чоловік.

На сайті президента з'явилася електронна петиція з вимогою відставки глави України Володимира Зеленського (№22/053360-еп). Автором колективного звернення є Максим Безрук, оприлюднили петицію вчора, 22 травня. На даний момент зібрано понад 11,5 тисяч голосів.

"...голосування за вас у більшості своїй було голосуванням протестним. Насправді ви не маєте підтримки 73% виборців. Ваша особа зовсім не об'єднує більшість українців, що мають різні, почасти діаметрально протилежні погляди і бажання. Ви консолідували протест, не даючи конкретних обіцянок і політичних орієнтирів, однак тепер, після обрання і інавгурації, ви не можете не мати конкретного шляху. І перші ж ваші заяви та дії розчаровують ваших виборців, розбивають цю тимчасову ситуативну народну консолідацію", - йдеться в тексті петиції.

Автор звернення також звинувачує Зеленського в тому, що той, "користуючись відсутністю змістовних обіцянок народу, почав приписувати народній волі власні забаганки".

Раніше заступник глави Адміністрації президента Руслан Рябошапка повідомив про те, що законопроекти про імпічмент президента, про позбавлення його імунітету вже готові до внесення в парламент.

Глава АП Андрій Богдан також заявляв, що Володимир Зеленський подаватиме закон про імпічмент президента. Сам Зеленський під час передвиборної кампанії обіцяв подати відповідний законопроект, заявляючи, що він не буде триматися за посаду.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі