СБУ прийшла з обшуками в мерію Одеси

Доповнено
Поділитися
СБУ прийшла з обшуками в мерію Одеси © Википедия
Обшуки в одеській мерії – справав майже буденна.

Правоохоронці прийшли з обшуками до департаментів фінансів і комунальної власності мерії Одеси, повідомляє "Думская".

"За інформацією "Думської", СБУ знову проводить обшуки в підрозділах мерії - у департаментах фінансів та комунальної власності", - йдеться у повідомленні.

У Службі безпеки України в коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" уточнили, що обшуки проводяться у межах розслідування справи про привласнення 100 млн бюджетних гривень.

"Проводиться вилучення документів у приміщенні мерії Одеси... Процесуальні дії здійснюються у межах розслідування справи про привласнення коштів міськбюджету чиновниками Одеської міськради та комунального підприємства", - повідомили в пресцентрі української спецслужби.

Справ відкрито за ч. 5 статті 191 Кримінального кодексу (привласнення, розтрата майна і заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем). Чиновників міськради та працівників КП підозрюють у привласненні грошей через схему створення штучної заборгованості перед банком.

Зазначимо, обшуки в одеській мерії справа звична. У травні Національна поліція і Генеральна прокуратура провели слідчі дії в офісі муніципального департаменту комунальної власності.

А наприкінці минулого місяця Служба безпеки України і ГПУ обшукували кабінети голови земельної комісії Олега Бриндака, директорки юридичного департаменту міськради Інни Поповської і заступниці мера, директорки фінансового департаменту Світлани Бедреги, нагадує LB.ua.

Слідчих цікавила фінансова допомога, яку місто надає КП "Теплопостачання міста Одеса". За останній рік підприємство отримало майже мільярд бюджетних гривень. З міського бюджету було погашено і борг КП перед банком "Надра" в розмірі 200 млн гривень.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі