Необхідно вивчити останні зовнішньоекономічні контракти "Укроборонпрому" — експерт

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
Необхідно вивчити останні зовнішньоекономічні контракти "Укроборонпрому" — експерт © Михайло Палінчак
Інакше Україну чекає гучний скандал і серйозні фінансові претензії за невиконання міжнародних зобов'язань.

Найбільш яскраве уявлення про ефективність сучасного менеджменту "Укроборонпрому" на чолі з П. Букіним президент В. Зеленський зможе отримати, ознайомившись з інформацією про події, що відбувалися в концерні в останні місяці, коли П. Порошенко і його команда зрозуміли, що владний Олімп для них недосяжний. Необхідно у найкоротші терміни встановити, які зовнішньоекономічні контракти були укладені, які передоплати за ним отримані і куди поділися ці кошти.

Про це у своїй статті для DT.UA пише Дмитро Менделєєв. Інакше, за його словами, Україну чекає гучний скандал і серйозні фінансові претензії за невиконання міжнародних зобов'язань.

"В українському збройовому бізнесі багато висококваліфікованих фахівців, але дійсними професіоналами вони стають лише після того, як отримують доступ до першого кабінету країни або в крайньому випадку "одобрямс" звідти. Невже хтось сумнівається в тому, що П. Порошенко не був обізнаний про "професіоналізм" О. Гладковського, своїх призначенців в "Укроборонпромі", керівників, афілійованих з ним підприємств, тієї ж "Кузні на Рибальському"?", - запитує експерт.

Детальніше про корупцію в "Укроборонпромі" і як з цим боротися читайте у статті Дмитра Менделєєва "Троянські коні "Укроборонпрому"" у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі