Новак: Після обшуку в «Епіцентрі» помітно, що Герега «на повідку»

Поділитися
Після подій навколо "Епіцентру" заступник Київського міського голови - секретар Київради Галина Герега перестала бути незалежною і почала виконувати доручення. Про це сказала заступник голови фракції «УДАР Віталія Кличка» в Київраді Наталія Новак.

"На цій сесії, вже після того як був "наїзд" на офіс "Епіцентру", Г.Герега абсолютно змінила свою поведінку. У нас почалися ті ж моменти, які були при веденні сесії Олесем Довгим, тобто повернення до голосування тільки потрібних, а які не пройшли в інтересах територіальної громади - до них ніхто не повертався; протягування напівлегітимних проектів рішень, коли вже рішення було проголосовано, але чомусь не сподобалося одному із заступників і групці депутатів ... Тобто Герега показала, що вона не незалежна, що нею керують і що вона почала виконувати ті доручення, заради яких її призначали секретарем Київради", - заявила Н.Новак.

Також вона зазначила, що секретар Київради не має права весь час вести засідання сесій навіть за дорученням мера. "Тільки коли мер у відпустці, коли мер на лікарняному або коли мер в офіційному відрядженні", - пояснила Н.Новак. Зараз, за ​​її словами, всіх цих трьох складових немає.

"Але Герега продовжує головувати. Незаконно. Показуючи, що у неї є доручення Черновецького, а на якій підставі він доручив - ніхто ніколи не говорить", - сказала заступник керівника фракції Блоку Кличка.

ZN.UA. Нагадаємо, 7 вересня, з допомогою співробітників «Беркута», було проведено обшук в головному офісі мережі «Епіцентр». Як стало відомо пізніше за непідтвердженою інформацією з СБУ, компанію підозрюють у контрабанді будівельних матеріалів.

Г.Герега є співвласником мережі будівельних супермаркетів «Епіцентр».

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі