Громадські організації вирішили усунути Януковича з посади президента

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Усунення з посади президента України Віктора Януковича було визначено головним завданням Народної Ради України.

«Таке рішення стало наслідком ігнорування В.Януковичем звернення Форуму громадянського суспільства від 14 жовтня, в якому «Ніхто крім нас» та інші учасники форуму поставили президента до відома про свою вимогу щодо негайного розпуску Верховної Ради VI скликання та звернулися до нього з закликом дати офіційну відповідь на запитання, чи готовий він, як гарант Конституції, забезпечити право народу на відкликання своїх представників з органів влади», - йдеться в повідомленні прес-служби руху «Спільна справа».

Народна Рада Україна також створила координаційний комітет, чиє завдання – прийняття оперативно-тактичних рішень. До комітету увійшли по одному представникові від усіх областей України.

«У найближчі дні має бути прийняте рішення про початок Всеукраїнської акції протесту у Києві, метою якої є негайне припинення повноважень президента В.Януковича та Верховної Ради VI скликання», - повідомляє «Спільна справа».

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі