Обвинувачений у держзраді колишній голова "Партії регіонів" Олександр Єфремов вийшов з СІЗО – ЗМІ

Поділитися
Обвинувачений у держзраді колишній голова "Партії регіонів" Олександр Єфремов вийшов з СІЗО – ЗМІ
Єфремов вийшов з СІЗО через два дні після зміни запобіжного заходу.

Колишній керівник фракції "Партії регіонів" у Верховній Раді Олександр Єфремов вийшов зі слідчого ізолятора в Старобільську Луганської області, передає "ТСН". У понеділок Київський апеляційний суд за клопотанням сторони захисту змінив запобіжний захід Єфремову на цілодобовий домашній арешт.

"Олександр Єфремов вийшов з СІЗО близько 8 ранку. Ніяких речей у руках не ніс. Його зустрів адвокат Євген Солодко на позашляховику", - йдеться в повідомленні служби телеканалу "1+1".

Наголошується, що обвинуваченого у державній зраді Єфремова в авто супроводжували двоє правоохоронців.

Як повідомлялося, ГПУ завершила досудове розслідування щодо Олександра Єфремова, якого підозрюють у державній зраді, сприянні терористичній організації "ЛНР", посяганні на цілісність і суверенітет країни та захопленні державних будівель. 4 січня обвинувальний акт скеровано до суду.

Олександр Єфремов був затриманий 30 липня 2016 року в аеропорту Києва. Наступного дня його взяли під варту, суд неодноразово продовжував йому запобіжний захід.

13 січня 2017 року Олександра Єфремова конвоювали до Луганської області. Кримінальне провадження щодо нього розглядається у Старобільському районному суді.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі