Офіс Зеленського приставив до Разумкова "наглядача", який стежить за ним – ЗМІ

Поділитися
Офіс Зеленського приставив до Разумкова "наглядача", який стежить за ним – ЗМІ ЗМІ пишуть про конфлікт Банковій і Разумкова
За даними ЗМІ, "наглядачу" платять на Банковій.

Керівнику апарату Верховної Ради В'ячеславу Штучному платять з Офісу президента, щоб він стежив за діями спікера парламенту Дмитра Разумкова, пише "Українська правда" з посиланням на свої джерела.

Як йдеться в статті, Банковій не дають спокою амбіції керівника ВР, тому, щоб контролювати його дії, в ОПУ призначили "наглядача".

"Діма якось дізнався, що Штучний "сидить на зарплаті" в ОПУ. Викликає його і каже: "Мені кажуть, що платить Банкова". А той йому відповідає: "Так. Ви мені нічого не пропонуєте, то я і погодився". Разумков аж присів від такого "одкровення". Каже, що давай заяву, але Штучний то з'їхав. А потім ввечері дзвонить Дімі президент: "Я там чув, ти хочеш звільнити Штучного. Не чіпай його, це член нашої команди". Діма каже: "Та я його брав на роботу, це мій підлеглий, я буду розбиратися сам", - розповів один із впливових депутатів "Слуги народу".

Водночас співрозмовники УП в оточенні спікера розповідають, що він вважає, що "купівля" Штучного не обійшлася без Єрмака.

Проблеми в Разумкова, як запевняють у "Слузі народу", виникли не тому, що він щось не так робить, або погано працює, а тому, що голова ВРУ демонструє свою самостійність.

Відзначимо, що раніше народний депутат від "Слуги народу" Гео Лерос заявив, що голова Офісу президента Андрій Єрмак, навколо якого розгорівся скандал про торгівлю посадами, вів переговори з главами парламентських фракцій, щоб організувати відставку Разумкова.

Пізніше сам спікер запевнив, що у них з президентом "досить конструктивні відносини".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі