Опоблок відмовився підтримати законопроект про Донбас

Поділитися
Опоблок відмовився підтримати законопроект про Донбас Донецьке угрупування в парламенті відмовилося голосувати за деокупацію Донбасу
Колишні регіонали не дали за законопроект жодного голосу в першому читанні. Не голосуватимуть і в цілому.

Фракція партії "Опозиційний блок" у Верховній Раді не голосуватиме за законопроект про реінтеграцію (деокупацію) Донбасу в другому читанні, сказав співголова фракції Юрій Бойко.

Він повідомив, що до другого читання фракція вносила правки до проекту "для захисту людей, які знаходяться на території, які стали заручниками цієї ситуації, ми вносили правки, які дозволяють втілити механізм повернення територій".

"Вони не були враховані, тому ми за це голосувати не будемо", - сказав Бойко.

Нагадаємо про те, що Верховна Рада перенесла голосування за закон про реінтеграцію (деокупацію) Донбасу.

Протягом дня 16 січня депутати розглянули 481 правку до законопроекту №7163 з 673 запропонованих. За пропозицію депутатів з "Опозиційного блоку" із законопроекту вилучили норму про кримінальну відповідальність співробітників російської окупаційної адміністрації в Донецькій і Луганській областях.

У той же час Верховна Рада відмовилася задовольнити вимогу депутатів з "Опозиційного блоку" повернути до законопроекту посилання на "мінські угоди".

Рада прийняла в першому читанні законопроект "Про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій і Луганській областях" 6 жовтня 2017 року. Жоден з 43 членів фракції "Опозиційний блок" не голосував за законопроект у першому читанні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі