Опозиція вирішила змінити маршрут акції "Вставай, Україно!" у Києві

Поділитися
Опозиція вирішила змінити маршрут акції "Вставай, Україно!" у Києві У ПР можливу зміну маршруту опозиції назвали "провокацією"
Якщо раніше мітинги опозиції і активістів Партії регіонів 18 травня могли перетнутися тільки в одній точці, то тепер маршрути опонентів можуть пройти таким чином, що вони рушать назустріч один одному.

Опозиція збирається змінити план проведення акції "Вставай, Україно!", яка відбудеться 18 травня в Києві.

Тепер маршрути опозиціонерів і учасників антифашистської акції, ініційованої Партією регіонів, проляжуть назустріч один одному по вулиці Грушевській, пише "КоммерсантЪ-Україна" посиланням на свої джерела.

Раніше передбачалося, що мітинг у рамках кампанії "Вставай, Україно!" розпочнеться на Європейській площі, після чого опозиція попрямує у бік Софійської площі, де хода має завершитися. Тепер же в маршруті з'явилися нові пункти: Адміністрація президента та Верховна Рада.

"Ми зрозуміли, що просто йти на Софійську площу - це програш, який викличе критику учасників мітингу. Тому ми вирішили змінити маршрут і піти до Адміністрації президента та Верховної Ради, а вже звідти на Софійську площу",- заявив співрозмовник видання в партії "Батьківщина".

Інше джерело в партії уточнило, що остаточне рішення про зміну маршруту поки не прийнято, опозиціонери будуть орієнтуватися по ситуації.

"Впевнений, що там буде хаос, тому що нам підуть назустріч учасники так званого антифашистського мітингу, які, природно, не захочуть йти на Європейську площу, а спробують заблокувати територію біля Верховної Ради", - припустив він.

У Партії регіонів до планів опозиції поставилися негативно. "Це провокація, спрямована на те, щоб перетнутися з нашим мітингом і влаштувати якісь деструктивні та аморальні дії. Ми подумаємо, як забезпечити безпеку учасників антифашистського маршу", - сказала народний депутат Олена Бондаренко.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що 18 травня представники Партії регіонів планують провести в Києві антифашистський марш "В Європу без фашистів". Колона антифашистів повинна була підійти на Європейську площу до 12:00, де до того часу планували почати свій мітинг "Вставай, Україно!" опозиціонери. !zn

Читайте також:

Київська влада вирішила розпочати ремонт доріг за маршрутом акції "Вставай, Україно!"

Регіонали впевнені, що сутичок з опозицією 18 травня не буде

В опозиції звинуватили регіоналів у намірі зірвати київську акцію "Вставай, Україно!"

Луценко закликав українців прийти на мітинг опозиції 18 травня

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі