Опозиція пропонує заслухати главу МЗС Грищенко про бойкот Євро-2012

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Опозиціонери цікавляться думкою голови зовнішньополітичного відомства Грищенка про бойкот європейськими політиками української частини Євро-2012.

Фракція «БЮТ-Батьківщина» пропонує запросити міністра закордонних справ України Костянтина Грищенка до парламенту для інформування про ситуацію з бойкотом європейськими лідерами матчів Євро-2012 в Україні.

«У нас пропозиція - запросити пана Грищенка з питання інформування про реакцію України на ті демарші і бойкоти, які сьогодні масово демонструють лідери європейських країн щодо нашої країни», - заявив у понеділок, 14 травня, на погоджувальній раді у Верховній Раді лідер фракції Андрій Кожем'якін.

Як повідомлялося, 14 травня у Брюсселі проходить нарада Ради закордонних справ ЄС, присвячена бойкоту Євро-2012 в Україні.

Раніше бойкотувати матчі Євро-2012 в Україні вирішили глава Єврокомісії Жозе Мануель Баррозу і єврокомісар з питань юстиції, фундаментальних прав і громадянства Вів'єн Редінг, пізніше до ініціативи приєднався європейський комісар з питань спорту Андрулла Васіліу і - без пояснення причин - принц Вільям, а також інші. !zn

Читайте також:

Бельгійські політики вирішили бойкотувати Євро-2012 в Україні

Міністри закордонних справ ЄС зберуться на спеціальне засідання, присвячене бойкоту Євро-2012 в Україні

Мер Донецька назвав бойкот Євро-2012 європейськими політиками «мишачою метушнею»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі