Опозиція у заблокованій Раді вимагає зустрічі з Януковичем

Поділитися
© НБН
Опозиція розблокує Верховну Раду лише після того, як зустрінеться з президентом. У політиків накопичилася низка питань, які вони хочуть обговорити з головою держави.

Робота Верховної Ради буде відновлена після зустрічі депутатів з президентом України Віктором Януковичем. Про це заявив лідер партії «Фронт змін» Арсеній Яценюк.

«Після зустрічі з президентом парламент почне працювати», - сказав він.

За його словами, сьогоднішня парламентська більшість - це «ніщо інше, як кнопкодави», і тому з ними немає сенсу розмовляти.

"Сенс розмовляти є тільки з тим, хто їх призначив, хто їх контролює і кого вони бояться - це Янукович. Ми готові з ним до серйозної, жорсткої, і, я сподіваюся, конструктивної розмови", - підкреслив політик.

Яценюк зазначив, що опозиція позначила коло питань, які б хотіла обговорити з президентом, а саме - як він має намір відстоювати українські інтереси в газових перемовинах з Росією.

Окрім того, опозиціонери хочуть обговорити питання, що стосуються кадрових призначень в уряді, внесення змін до кримінального законодавства.

У свою чергу, лідер фракції БЮТ-"Батьківщина" Андрій Кожем'якін підкреслив, що опозиція дійсно продовжує наполягати на зустрічі з президентом.

За його словами в опозиції мають намір не допустити розгляду законопроекту, що пропонує дозволити приватизацію української ГТС, а також вимагають прийняття постанови про виконання резолюції ПАРЄ.

Нагадаємо, сьогодні опозиційні депутати заявили, про те, що вони будуть блокувати Верховну Раду до кінця дня. Таке рішення було ухвалене у зв'язку з тим, що немає гарантій про зняття з розгляду законопроекту про ГТС. !zn

Читайте також:

Опозиція блокуватиме Раду до кінця дня (фото)


Перед перемовинами з РФ щодо газу регіонали запропонували дозволити здати в оренду українську ГТС

Янукович: Здавати в оренду ГТС ніхто не буде

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі