ОПУ дав вказівки всім ОДА, як піарити "Велике будівництво" Зеленського: у ЗМІ виплив документ

Поділитися
ОПУ дав вказівки всім ОДА, як піарити "Велике будівництво" Зеленського: у ЗМІ виплив документ © the Бабель
Офіс президента дав чіткі рекомендації і поставив терміни головам ОДА.

Офіс президента розіслав лист головам облдержадміністрацій і КМДА, в якому просить місцеву владу розповідати про програму Володимира Зеленського "Велике будівництво", використовуючи спеціально розроблений для цього однойменний брендбук, а відзвітувати про виконання голови ОДА повинні упродовж тижня.

Про це пише "Бабель", який опублікував копію такого листа, підписаного заступником голови ОП Кирилом Тимошенком і містить посилання на брендбук.

Так, згідно з брендбуком, під час підготовки інформаційних стендів, буклетів, відео і фото, які стосуються програми президента, ОП просить використовувати новий логотип, а в соцмережах - хештег #Великебудівництво.

Також Офіс Зеленського хоче, щоб на споруджуваних або відремонтованих об'єктах встановили інформаційні борди в жовтих або зелених кольорах, забрендували спецодяг і техніку - мінімум 20 службових автомобілів обласних і районних державних адміністрацій. З яких коштів обласні влади повинні брендувати техніку і виготовляти борди - в документі не сказано.

Водночас всі макети перед друком просять відправляти на узгодження Олександру Курдіновичу, його контакт теж є в листі. Курдінович очолював Держкомітет телебачення і радіомовлення України з 2011 по 2014 рік.

У коментарі виданню Курдінович підтвердив, що Офіс президента справді розсилав такий лист, але з ним ніхто нічого узгоджувати не має, і додав, що "вони затверджуються трошки іншим шляхом", і пообіцяв, що попросить відповісти на інші питання "уповноваженої особи". Після запитання про те, чи працює Курдінович в ОП, він поклав трубку.

Як зазначає "Бабель", частково прохання з листа вже виконали. Так, айдентику кампанії на свої сторінки в Facebook додали 13 облдержадміністрацій - вони змінили обкладинки або аватарки. Зокрема, це зробили Волинська, Дніпропетровська, Закарпатська, Івано-Франківська, Кіровоградська, Львівська, Миколаївська, Рівненська, Харківська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська і Чернігівська ОДА.

Свої аватарки в Facebook, згідно з брендбуком, також оновили Кирило Тимошенко і керівник директорату з питань інформаційної політики Офісу президента Ірина Побєдоносцева.

Нагадаємо, в рамках "Великого будівництва" президент Зеленський пообіцяв українцям серед іншого побудувати в 2020 році 4000 км доріг.

Про те, чому робити передвиборчу ставку на пронизану зловживаннями галузь - надзвичайний ризик, читайте в статті Агіі Загребельской "Велика "дорожня" пастка для президента" на ZN.ua.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі