Мітинги Партії регіонів та опозиції зійдуться 18 травня на Європейській площі в Києві

Поділитися
Мітинги Партії регіонів та опозиції зійдуться 18 травня на Європейській площі в Києві На фінал мітингу опозиції регіонали приведуть "своїх"
Фінал антифашистського маршу під егідою Партії регіонів повинен пройти у тому ж місці, що і заключна акція опозиції "Вставай, Україно!".

Партія регіонів проведе 18 травня у Києві заключну частину Всеукраїнського антифашистського маршу "В Європу - без фашистів!", йдеться в анонсі, опублікованому у газеті "Сегодня".

Як відомо, у цей же день в центрі Києва повинна завершитися опозиційна акція "Вставай, Україно!". Також у ці дні у столиці триватимуть Дні Європи в Україні.

Згідно з анонсом, антифашистський марш під егідою Партії регіонів розпочнеться 14 травня у Західній Україні і завершиться 18 травня на Європейській площі в Києві.

Ініціаторами заходу стали громадяни України та представники громадських організацій, яким "небайдуже майбутнє країни".

"Його мета - сказати рішуче ні проявам антисемітизму, фальсифікації історії, расової та релігійної нетерпимості в Україні, героїзації підсобників нацизму, зупинити наслідувачів фашизму!", - роз'яснюється мета акції в анонсі.

Нагадаємо, 18 травня на Європейській площі також повинен стартувати марш протесту в рамках всеукраїнської акції "Вставай, Україно!", яку опозиція почала 14 березня.

Раніше опозиційні активісти заявили, що Партія регіонів готує силовий сценарій зриву фінальної опозиційної акції. За даними громадської організації "Наступ", регіонали мають намір заблокувати всю Європейську площу для проведення власного мітингу і активно скуповують масовку, причому "перевага надається особам спортивної статури". !zn

Читайте також:

Київська влада вирішила розпочати ремонт доріг за маршрутом акції "Вставай, Україно!"

Дослідницький центр Януковича прийшов до висновку, що суспільство в Україні пасивне

Опозиція у травні має намір вимагати відставки Януковича

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі