Пасенюк стверджує, що Зварич обмовляє його із в'язниці

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Оприлюднені у ЗМІ свідчення судді Ігоря Зварича про те, що нібито суддя Конституційного суду Олександр Пасенюк отримав хабар $140 тис., - спроба дискредитувати адмінсуди напередодні парламентських виборів 2012 року. Про це заявив сам О.Пасенюк.

«Брутальна фальсифікація. Зварич не підтверджував подібних «фактів» ані на слідстві, ані в суді. А якщо припустити, що такі свідчення є, то отримані вони були під тиском, із застосуванням погроз і обіцянок свободи...», - заявив О.Пасенюк газеті «Сегодня».

Пасенюк запевняє: «Справу Зварича спеціально було перетворено на шоу у розпал виборчої президентської кампанії, щоб скомпрометувати мене і поставити на коліна адмінюстицію...Події трирічної давності розкручуються знову, щоб спробувати дискредитувати адмінсуди напередодні вже парламентських виборів 2012 року, що в інтересах тих, кому вигідно було робити це й раніше. Сподіваюся, адмінюстиція зуміє уникнути тиску, впоравшись з вирішенням виборчих суперечок».

Нагадаємо, як повідомили журналісти програми «Знак оклику», суддя І.Зварич дав свідчення, що неодноразово передавав гроші нинішньому судді КС, а тоді голові ВАСУ О.Пасенюку і оплачував його відпочинок. «У жовтні-листопаді 2008 року, виконуючи вимогу голови Вищого адміністративного суду України, я привіз Пасенюку О.М 140 тисяч доларів США, які передав йому у конверті жовтого кольору в його службовому кабінеті на вулиці Московській, 8 у місті Києві, повідомивши йому, що це гроші по справі гранітного кар'єру, про які я доповідав йому біля м.Мукачево влітку-восени 2008 року», - йдеться у свідченнях.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі