Перше засідання Ради відкриє депутат ОПЗЖ

Поділитися
Перше засідання Ради відкриє депутат ОПЗЖ Найстаршому депутатe Ради 78 років
Найстарший депутат Ради традиційно відкриває засідання.

Перше засідання Верховної Ради дев'ятого скликання відкриє найстарший депутат - Юлій Іоффе, якому на сьогодні 78 років. Іоффе пройшов у Раду за списком партії "Опозиційна платформа - за життя" під номером 12.

Іоффе був депутатом усіх скликань Ради, крім п'ятого і шостого (період 2006-2012 років). Він був членом КПРС, "Трудової України" Сергія Тігіпка, "Республіканської партії України" Бойко та "Партії регіонів".

Відзначимо, попередні скликання Ради по старшинству відкривав Юхим Звягільський, якому сьогодні вже 86 років. Він був депутатом 27 років, з 1990 року.

Як повідомлялося, згідно Конституції, новообрана Верховна Рада повинна зібратися на своє перше засідання протягом 30 днів з моменту оприлюднення результатів виборів. Останній можливий день, коли повинен зібратися на засідання новий парламент – 9 вересня 2019 року.

У наступному скликанні українці не побачать у парламенті багатьох осіб, які не сходили з "передніх сторінок" протягом як мінімум останніх п'яти років. Детальніше читайте в матеріалі DT.UA "Нові обличчя, старі обличчя: кого з відомих політиків не буде в новому скликанні Верховної Ради".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі