Перший заступник Авакова Вадим Троян звільнений Кабміном з посади

Поділитися
Перший заступник Авакова Вадим Троян звільнений Кабміном з посади Вадим Троян залишив свою посаду © Вадим Троян/Facebook
Аваков втримався на посаді, а заступника йому підібрали іншого

Кабінет міністрів, в числі інших семи заступників міністрів, погодив звільнення заступника Арсена Авакова Вадима Трояна.

Про це повідомляється на сайті Урядового порталу.

Як відомо, Вадим Троян був заступником командира полку "Азов". У 2014 році брав участь в АТО, зокрема, у звільненні багатьох українських міст, серед яких Маріуполь і Мар'їнка.

З 4 березня 2016 року обіймав посаду першого заступника голови Національної поліції України, потім, після звільнення Деканоїдзе став в. о. голови Нацполіції, але після появи повноцінного керівника, 8 лютого 2017 року, був призначений заступником міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова.

В кінці січня 2017 року Вадим Троян відмовився від участі у конкурсі на посаду голови Нацполиции. "Кваліфікаційні вимоги, стаж роботи у галузі права: комісія уважно порахувала мій стаж роботи в галузі права і запитала у мене довідку про сферу діяльності в одній з приватних компаній, в якій працював. Я не буду готувати таку довідку", - заявив він.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі