Після листування з пранкером Гончаренко написав заяву в ГПУ і НАБУ на ексревізора Тищенка

Поділитися
Після листування з пранкером Гончаренко написав заяву в ГПУ і НАБУ на ексревізора Тищенка
Гончаренко вважає, що Тищенко скоїв злочин.

Народний депутат України франкції "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко подав заяви до Генеральної прокуратуру і Національного антикорупційного бюро на колегу з фракції "Слуга народу" Миколу Тищенка.

"Нещодавно пранкер Джокер вів розмову з Тищенком від імені генпрокурора [Руслана] Рябошапки. У цій розмові чітко стає зрозуміло, що Тищенко роздає "зарплату в конвертах" Слугам Народу. Ці протизаконні дії підпадають під статті кримінального кодексу про зловживання владою і службовим становищем, а також про протидію корупції", - написав Гончаренко в Facebook.

Депутат "ЄС" вимагає від НАБУ і ГПУ протягом доби зареєструвати справу в Єдиному реєстрі досудових розслідувань та розпочати розслідування кримінальної.

Зазначимо, що пранкер, який називає себе "Джокер", опублікував листування з Тищенком , де від імені глави ГПУ листувався з ним про ситуацію всередині фракції.

Київський ресторатор Микола Тищенко з 2017 року був ведучим програми "Ревізор" на "Новому каналі", а влітку пройшов до Верховної Ради як мажоритарщик по округу №219 в Києві.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі