Порошенко: Закон про реінтеграцію окупованих територій - сигнал для Донбасу і Криму

Поділитися
Порошенко: Закон про реінтеграцію окупованих територій - сигнал для Донбасу і Криму Порошенко вітає прийняття Радою закону про реінтеграцію Донбасу © president.gov.ua
Влада продовжить шлях реінтеграції окупованих територій за допомогою дипломатії, запевнив президент.

Президент Петро Порошенко запевняє, що влада продовжить шлях для реінтеграції окупованих територій України політико-дипломатичним шляхом.

На своїй сторінці в Facebook президент прокоментував ухвалення Верховною Радою закону "Про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях в Донецькій і Луганській областях".

"280 - за! Ми продовжуватимемо прокладати шлях для реінтеграції окупованих українських земель політико-дипломатичним шляхом. Це - ключовий сигнал відповідного закону, який сьогодні ухвалила ВР за моєю ініціативою", - написав глава держави.

Порошенко також зазначив, що це сигнал і для Донбасу, і для Криму про те, що вони є невід'ємною частиною України.

Читайте також: Донбас. Аксіоми реінтеграції

Сьогодні Верховна Рада прийняла президентський законопроект "Про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій і Луганській областях". Законопроект №7163 у другому читанні і в цілому підтримали 280 депутатів.

Закон визначає Росію як державу-агресора і вводить поняття російської окупаційної адміністрації в Донецькій та Луганській областях.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі