Порошенку вручили ще три повістки на допити

Поділитися
Порошенку вручили ще три повістки на допити Порошенку вручили три повістки на наступні допити
Екс-президент прийшов в Держбюро на день раніше призначеного.

Колишній президент Петро Порошенко прийшов в Державне бюро розслідувань на день раніше, ніж було зазначено у повістці. Про це в понеділок повідомив слідчий ДБР Олег Корецький.

За його словами, Порошенко відмовився проходити допит, однак слідчі йому вручили ще три повістки про допити в інші дні.

"Порошенко Петро Олексійович сьогодні несподівано для нас з'явився в ДБР. На сьогоднішній день виклику у нього не було. Він з'явився, ми вручили йому повістки про наступні виклики на допити до слідчих ДБР. Він отримав три повістки на наступні три допити", - сказав Корецький в ефірі одного з телеканалів.

Він зазначив, що колишньому президенту запропонували пройти допит сьогодні, однак він відмовився. "Нами також було запропоновано допитати його, але він відмовився без зазначення будь-яких мотивів і причин. Без пояснень розвернувся і пішов", - зазначив слідчий.

За словами Корецького, екс-президент пообіцяв прийти на наступний допит. "Попередньо він сказав, що повинен бути на допиті завтра і в наступні дати", - додав він.

Раніше в ДБР повідомили, що Порошенко проігнорував 27 викликів на допити. Однак після публічного виклику на допити, які повинні відбутися 21 та 24 січня 2020 року, екс-президент скасував поїздку в Давос.

Держбюро розслідувань розслідує понад 13 кримінальних проваджень, у яких фігурує Петро Порошенко. Раніше адвокат Порошенка зазначав, що його клієнт проходить як свідок у двох справах, в інших – у нього немає процесуального статусу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі