Після перемоги опозиції керівництво Партії регіонів піде під суд, - Гриценко

Поділитися
Анатолій Гриценко заявив на мітингу опозиції біля Українського дому, що після того, як опозиція здобуде перемогу, Партія регіонів буде розпущена, а її вище керівництво піде під суд. Політик також застеріг, що наступною після «спроби відібрати мову стане спроба влади відібрати землю».

Після того, як опозиція здобуде перемогу, керівництво Партії регіонів піде під суд. Про це заявив лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

Сьогодні на мітингу біля Українського дому
політик сказав: «Цей рубіж ми втримали. Але як людина військова розумію - таких рубежів буде ще багато».

За словами Гриценка, наступною після спроби відібрати мову стане спроба влади відібрати землю.

Лідер «Громадянської позіції» зазначив, що після того, як опозиція здобуде перемогу, Партія регіонів буде розпущена, а її вище керівництво піде під суд.

«Для того, щоб більше жодна політична сила, ніяка нова влада, включаючи нашу, не дозволяла собі, прийшовши до влади, знищити суди, знищити місцеве самоврядування, розподіляти бюджет в ручному режимі, загнати країну в ізоляцію. І це ніяке не зведення рахунків, це - щеплення для того, щоб народ тримав кожну владу за горло і не дозволяв їй діяти грубо», - заявив Гриценко.

Він підкреслив, що сьогодні на площі під стінами Українського дому багато прапорів, представників різних партій, які виступають з єдиною позицією. «Раніше цього не було! Скажемо чесно - допоміг Янукович. Він сприяє консолідації зусиль», - констатував Гриценко і заявив, що одним з прикладів такої консолідації стало сьогоднішнє рішення Об'єднаної опозиції «Батьківщина» спільно діяти на рівні місцевих рад. !zn

Читайте також:

Гриценко: Закон про мови прийняли «в стилі донецьких розборок початку 90-х»


Гриценко: У списку Об'єднаної опозиції буде багато нових людей


Гриценко про Саламатіна: В армії багато чого бачили, але такого ще не було

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі