Посол США у РФ не виключив, що найближчими тижнями організують зустріч Волкера і Суркова

Поділитися
Посол США у РФ не виключив, що найближчими тижнями організують зустріч Волкера і Суркова Переговори Волкера і Суркова були призупинені з минулого року © inforesist.org
Джон Хантсман каже, що умовляв Курта Волкера приїхати в Москву.

Зустріч спеціального представника Держдепартаменту США з питань України Курта Волкера і помічника російського президента Владислава Суркова можуть організувати найближчими тижнями. Про це заявив посол США в Росії Джон Хантсман в інтерв'ю радіостанції "Эхо Москвы".

"Я хотів би бачити їх разом тут, в Москві, і, може бути, у нас вийде що-небудь організувати найближчими тижнями", - зазначив Хантсман. За його словами, гарантій немає, оскільки "все це складні питання, але може щось досягти вдасться".

Посол додав, що умовляв Волкера приїхати до столиці РФ і провести переговори з Сурковим та низкою інших осіб.

Раніше з'явилася інформація про те, що Волкер пропонує організувати зустріч із Сурковим. За даними росЗМІ, можливий час проведення – кінець серпня.

Нагадаємо, що у квітні 2018 року в Кремлі заявили, що переговори Волкера і Суркова призупинені, оскільки є пауза в роботі "нормандської четвірки".

Після вступу на посаду 7 липня 2017 року Курт Волкер провів чотири раунди переговорів із Владиславом Сурковим, присвячених Україні. 21 серпня 2017 року вони зустрічалися в Мінську, 7 жовтня та 13 листопада в Белграді, а 26 січня 2018 року - у Дубаї.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі