Прем'єр-міністр Ізраїлю зазначив демократичність президентських виборів в Україні

Поділитися
Прем'єр-міністр Ізраїлю зазначив демократичність президентських виборів в Україні Сторони обговорили українсько-ізраїльські бізнес-інтереси © Сайт президента України
Беньямін Нетаньяху зідзвонився з президентом України Петром Порошенком.

Прем'єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньяху відзначив високий рівень демократичних стандартів президентських виборів. Про це він повідомив в телефонній розмові з президентом України Петром Порошенком.

Нетаньяху також відзначив внесок Порошенка у зміцнення українсько-ізраїльських відносин.

"Було відзначено динамічний розвиток двостороннього партнерства, в тому числі політичного діалогу на вищому рівні, за останні п'ять років. Окремо було підкреслено, що важливим індикатором результативності українсько-ізраїльського діалогу стане очікуваний запуск Угоди про зону вільної торгівлі, яка відкриє нові можливості для бізнесу, стимулюватиме створення робочих місць, що, відповідно, сприятиме зростанню добробуту обох народів", - передає суть розмови прес-служба українського президента.

Відзначається, що Порошенко в свою чергу привітав Беньяміна Нетаньяху з успішним проведенням виборів до Кнесету Держави Ізраїль.

Нагадаємо, ряд світових лідерів і організацій привітали з перемогою на президентських виборах 21 квітня Володимира Зеленського. Інавгурація Володимира Зеленського на посаду президента України повинна відбутися не пізніше ніж через 30 днів після офіційного оголошення результатів президентських виборів. Детальніше про президентську кампанію читайте в спецтемі DT.UA "Вибори-2019".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі