Прем'єр назвав ненормальним "турборежим" роботи Ради

Поділитися
Прем'єр назвав ненормальним "турборежим" роботи Ради Гончарук представив план роботи Кабінету міністрів на наступні п'ять років © Прес-служба Кабміну України
За словами Гончарука в майбутньому необхідно побудувати роботу системно.

Верховна Рада має припинити ухвалювати закони у "турборежимі", заявив прем'єр-міністр України Олексій Гончарук під час презентації в парламенті програми Кабінету міністрів на наступні п'ять років. За його словами такі швидкі темпи ухвалювання законів ненормальні.

"Але є одна обставина, яка на мою думку, поступово має йти в минуле – це так званий режим форсування. Ви його називаєте турборежим. Це не нормально. Ми мали ухвалювати закони дуже швидко і на рівні уряду, і на рівні парламенту. І ми дякуємо вам за це", - заявив Гончарук.

Однак він зауважив, що в майбутньому необхідно побудувати роботу системно, "щоб показати приклад як український уряд і український парламент може бути передбачуваним, в тому числі для суспільства і бізнесу". За словами Гончарука, основою цієї роботи уряд пропонує зробити програму діяльності Кабміну.

Нагадаємо, 30 вересня на сайті Верховної Ради опублікували текст Програми діяльності на Кабінету міністрів України на наступні п'ять років. Згідно з документом, запропоновані в ньому цілі спрямовано "переважно не на покращення абстрактних показників, а на вирішення конкретних проблем людей в різних соціальних ролях та життєвих ситуаціях". Вказано, що за досягнення кожної із запропонованих цілей в уряді відповідатиме конкретна особа. Це має дозволити побудувати роботу за принципом орієнтованості на результат та ефективно здійснювати кадрову політику.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі