Путін, Лукашенко і Назарбаєв розглядають можливість зустрічі з Порошенком у кінці серпня

Поділитися
Путін, Лукашенко і Назарбаєв розглядають можливість зустрічі з Порошенком у кінці серпня Путін, Лукашенко і Назарбаєв розглядають можливість зустрічі з Порошенком в кінці серпня
Зустріч лідерів Росії, Білорусі і Казахстану з президентом України може відбутися у третій декаді серпня.

Зустріч президентів Росії, Білорусі і Казахстану Володимира Путіна, Олександра Лукашенка і Нурсултана Назарбаєва з президентом України Петром Порошенком може відбутися у третій декаді серпня.

Як повідомила в середу прес-служба голови Казахстану, таку можливість обговорювали під час телефонної розмови Назарбаєв і Путін.

"Підтверджено можливість проведення зустрічі держав-членів Митного союзу і України у третій декаді серпня цього року, згідно з пропозицією президента Білорусі Лукашенка", - йдеться в повідомленні.

Прес-служба Кремля у свою чергу інформувала, що під час телефонних розмов Путіна, Лукашенка і Назарбаєва "відбувся обмін думками щодо можливих форматів міжнародних зусиль щодо сприяння якнайшвидшому мирному врегулюванню внутрішньополітичної кризи в Україні".

Як відомо, раніше Лукашенко виступив із пропозицією провести зустріч президентів Білорусі, Росії та Казахстану з запрошенням президента України.

Пізніше виконавчий секретар СНД Сергій Лебедєв підтвердив, що питання про можливу зустріч чотирьох президентів у цей час розглядають.

Додамо також, що раніше Порошенко заявив про готовність до багатостороннього міжнародного обговорення врегулювання ситуації на Донбасі у Нормандському (Україна, Росія, Німеччина, Франція) або Женевському форматі (Україна, Росія, ЄС і США). !zn

Читайте також:

Лукашенко не боїться "Путіна на танку", яким його лякають іноземні журналісти

В Астані занепокоїлися заявами в РФ про права на східні області Казахстану

Обама поставив Путіна перед вибором: мирне врегулювання в Україні або нові санкції

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі