Путін втратив легендарну корону в рейтингу схвалення перед Зеленським – Bloomberg

Поділитися
Путін втратив легендарну корону в рейтингу схвалення перед Зеленським – Bloomberg
У серпні-вересні Зеленський обігнав Путіна в рейтингу. Опитування проводилися в кожній з країн лише по одному президенту.

Президент Росії Володимир Путін пишається своїм високим рейтингом схвалення. Але із зростанням протестів серед москвичів і новим урядом, що вселяє надію в Україну, його затьмарює президент сусідньої країни - Володимир Зеленський, пише Ендрю Ленглі для агентства Bloomberg.

У кінці серпня російський "Левада-центр" опублікував результати дослідження - діяльність Путіна схвалюють 67% росіян. На початку вересня соціологічна група "Рейтинг" повідомила, що, згідно з опитуванням, діяльністю Зеленського задоволені 71% українців.

Автор зазначає, що зараз починаються перші дні адміністрації в Києві. Перебуваючи на порозі популярних реформ, 41-річний Зеленський залишається в періоді свого медового місяця, а заяви про те, що він надто близький з місцевим олігархом Ігорем Коломойським, стають все голоснішими.

Bloomberg

Тим часом 66-річний Путін наближається до позначки в 20 років на посаді президента. Економічна експансія припинилася, а разом з нею і величезні витрати, які зробили маси щасливими.

В минулий раз, коли його популярність помітно знизилася, Путін, як відомо, згодом отримав імпульс в результаті анексії Криму та розпалювання війни між двома колишніми союзниками, зазначає агентство.

Ленглі вважає, що Зеленському належить пройти довгий шлях, щоб відповідати 89%-ному рейтингу, який тоді був у Путіна.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі