Рада четвертий день розглядатиме законопроєкт про ринок землі: онлайн

Поділитися
На даний момент парламентарі розглянули близько 500 поправок до проєкту закону.

Верховна Рада четвертий день розглядає законопроєкт №2178-10 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення". Всього народним депутатам потрібно розглянути понад 2 тисячі правок до документа.

За три дні роботи над проєкт закону парламентарі розглянули лише 483 поправки. Із них ухвалили одну, яка стосується забезпечення вільного доступу до ділянки власникам або орендарям, навіть якщо всі землі навколо знаходяться в іншій власності.

У порядку денному Ради йдеться про роботу над ще кількома документами, а саме про законопроєкт № 3003 про допуск в Україну іноземних військових для участі в багатонаціональних навчаннях, проєкт закону № 3015 "Про внесення змін до розділу VI "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про національну безпеку України" щодо набрання чинності положеннями стосовно Головнокомандувача Збройних Сил України, Генерального штабу Збройних Сил України, видів і окремих родів військ (сил)". Також згідно з порядком денним, депутати мають розглянути у другому читанні законопроєкт №2500 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв'язку з прийняттям Закону України "Про запобігання корупції".

Однак під час попереднього пленарного засідання, 18 лютого, парламентарі не приступили до розгляду трьох вказаних законопроєктів, хоча вони також були включені до порядку денного.

Детальніше про те, що для України означатиме ухвалення законопроєкту про землю читайте у статті Ярослава Рабошука "Ринок землі: що отримають регіони?" для ZN.UA.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі