Рада доукомплектує Кабмін до 17 липня

Поділитися
Рада доукомплектує Кабмін до 17 липня На сьогодні з приставкою в. о. в Кабміні працюють троє міністрів © Урядовий портал
За три тижні Рада повинна затвердити трьох міністрів.

У Верховній Раді планують повністю доукомплектувати Кабінет міністрів до завершення поточної сесії парламенту. Сесія завершиться 17 липня. Про це повідомив представник Кабміну у Верховній Раді Василь Мокан.

Він зазначив, що відповідне завдання поставлене перед парламентом.

"Зараз ставиться завдання доукомплектувати Кабінет міністрів, щоб він повноцінно мав міністрів по всім міністерствам, а не в. о. Таким чином, щоб найближчим часом Кабмін був доукомплектований на 100%. Три пленарних тижні. Я думаю, що завдання, яке стоїть за ці три тижні - доукомплектувати Кабмін", - розповів Мокан.

Також Мокан додав, що вже до липня всі міністерства не будуть очолювати виконуючі обов'язками.

"Активно обговорюються і кандидатури з освіти і науки. Висока ефективність голосування на наступних пленарних тижнях за міністра захисту навколишнього середовища", - сказав він.

Читайте також: СБУ блокувала виробництво та реалізацію неякісних дезінфікуючих засобів

Зазначимо, на сьогодні трьома міністерствами керують виконуючі обов'язки - Ольга Буславець (в. о. міністра енергетики), Ірина Ставчук (в. о. міністра екології) та Любомира Мандзій (в. о. міністра освіти і науки).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі