Рада перенесла голосування за закон про Донбас

Поділитися
Рада перенесла голосування за закон про Донбас Депутати не встигли розглянути всі поправки до законопроекту про Донбас
Депутати не встигли розглянути усі 673 правки до законопроекту. Розгляд продовжиться на ранковому засіданні в середу, 17 січня.

Верховна Рада перенесла голосування за закон про реінтеграцію (деокупацію) Донбасу. Протягом дня 16 січня депутати розглянули 481 правку до законопроекту №7163 з 673 запропонованих.

Протягом дня депутати вилучили із законопроекту норму про відповідальність співробітників окупаційної адміністрації, а також право президента визначати межі окупованих територій.

При цьому спікер парламенту Андрій Парубій не виключив, що Рада може не встигнути розглянути всі правки і в середу.

"Ми будемо розглядати відповідно до законодавства всі правки. Якщо не зможемо розглянути сьогодні, то ми їх будемо розглядати завтра, не встигнемо завтра, будемо розглядати в четвер, і в четвер виходимо на голосування", - сказав він.

Рада прийняла в першому читанні законопроект "Про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій і Луганській областях" 6 жовтня 2017 року.

До другого читання було подано 673 правки, з них 374 були відхилені. До другого читання із законопроекту було виключено посилання на Мінські угоди. До законопроекту внесли нагадування про те, що "особливості правового режиму на території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя визначаються законом України "Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України", де датою початку тимчасової окупації Криму є 20 лютого 2014 року.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі