Рада має намір розглянути на сьомій сесії більше тисячі законопроектів

Поділитися
Верховна Рада затвердила план роботи сьомої сесії парламенту, до якої увійшли понад тисяча законопроектів. За постанову про порядок денний сьомої сесії проголосували на засіданні у вівторок 348 народних депутатів із 427 зареєстрованих у залі.
Верховна Рада затвердила план роботи сьомої сесії парламенту, до якої увійшли більше тисячі законопроектів. За постанову про порядок денний сьомої сесії проголосували на засіданні у вівторок 348 народних депутатів із 427 зареєстрованих у залі.У той же час, депутати відмовилися включити до порядку денного низку законопроектів. Зокрема, не підтримали пропозицію розглядати у період сьомої сесії проект постанови щодо поновлення історичних назв населених пунктів України, законопроект про заборону пропаганди сталінізму в Україні, проект постанови про звернення Верховної Ради до організації з безпеки і співробітництва в Європі щодо фіксації фактів систематичного порушення законів України військовослужбовцями Чорноморського флоту Російської Федерації на території України, що може спровокувати силові акції. Також до порядку денного не включено проект постанови про відзначення 20-ї річниці голодування українських студентів на центральній площі міста Києва та проект постанови про відзначення пам'ятних дат і ювілеїв 2011 року. До порядку денного сесії включені низка соціальних і економічних законопроектів, наприклад, зміни до закону про рекламу стосовно рекламування лікарських засобів, зміни до деяких законів, що стосуються введення податку на політичну рекламу, зміни до закону про телебачення і радіомовлення, що стосуються використання мов національних меншин у теле-і радіомовленні. Також у ході нинішньої сесії планується розглянути зміни до закону про регламент, що стосуються порядку реєстрації законопроектів, зміни до деяких законів, що стосуються відкликання голови парламентського комітету, а також зміни до закону про статус народного депутата, що стосується компетенції народного депутата. Як повідомлялося, чергова сесія Ради розпочала свою роботу у вівторок.

За матеріалами «Інтерфакс-Україна»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі