Радуцький замінить нову главу МОЗ через кілька місяців – Арахамія

Поділитися
Радуцький замінить нову главу МОЗ через кілька місяців – Арахамія Арахамія зазначив, що варіант своєрідного "перехідного періоду" виник через неготовність Радуцького до посади © Скріншот Youtube
За його словами, саме такий варіант розкладу в уряді планувався із самого початку.

Депутат фракції політичної партії "Слуга народу" і засновник клініки "Борис" Михайло Радуцький через декілька місяців може стати міністром охорони здоров'я України, а діюча керівник МОЗ Зоряна Скалецька (Черненко) займе посаду його заступника, в ефірі телеканалу ZIK заявив глава парламентської фракції "Слуги народу" Давид Арахамія.

За його словами, саме такий варіант розкладу в уряді планувався із самого початку.

"На міністра планувався сам пан Радуцький. Але йому треба десь три місяці для того, щоб підготуватися, тому ми вирішили зробити такий перехідний період. Я думаю, що потім буде така ротація, що пан Радуцький стане міністром, а Зоряна піде заступником міністра... Йому треба підготуватися, тому що це посада... Йому треба привести всі свої справи по бізнесу... Він же зараз народний депутат, він не повинен керувати бізнесом, але він повинен підготуватися до декларування. Тобто існують якісь речі...", – зазначив він.

Прокоментувала цей момент також депутат від "Слуги народу" Роксолана Підласа – за її словами, на даний момент у Радуцького є законопроекти пакету медичної реформи, які він хоче на своїй посаді керівника профільного комітету провести через парламент. А після того, як Рада прийме ці законопроекти, він відправиться на посаду міністра, щоб контролювати імплементацію своїх ініціатив.

Нагадаємо, під час першого засідання Верховної Ради України IX скликання в процесі роботи підтримали призначення Олексія Гончарука на посаду прем'єр-міністра і затвердила склад його уряду, проголосували за призначення Андрія Загороднюка міністром оборони, Вадима Пристайка міністром закордонних справ, а також призначення Івана Баканова головою СБУ і Руслана Рябошапки – генеральним прокурором. Активістка і прихильник медичної реформи Зоряна Скалецька (Черненко) отримала в уряді посаду міністра охорони здоров'я.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі