Разумков пообіцяв не закривати Верховну Раду для журналістів

Поділитися
Разумков пообіцяв не закривати Верховну Раду для журналістів Разумков запевнив, що закривати пресі вхід у Раду ніхто і не думав
Разумков додав, що депутати Верховної Ради також відкриті для спілкування і беруть участь в телевізійних ефірах.

Незважаючи на заборону для преси бути присутніми на засіданнях Кабінету міністрів України, журналістів і далі будуть пускати до парламенту, заявив спікер Верховної Ради України Дмитро Разумков в ефірі ток-шоу "Право на владу" у четвер, 5 вересня.

"У журналістів є можливість спілкуватися із народними депутатами. Я впевнений, що і колеги від політичної партії "Слуга народу" і від інших політичних сил відкриті для спілкування. Мені здається, що сьогодні не йдеться про якусь закриту форму роботи", – відповів він на твердження ведучої, що Рада відкрита для журналістів тільки "поки що", додавши, що парламент залишиться відкритим для представників преси і закривати його ніхто не збирається.

Крім того, підкреслив Разумков, депутати Верховної Ради також відкриті для спілкування і беруть участь у телевізійних ефірах.

У понеділок, 2 вересня, Кабмін України почав перше засідання, під час якого журналістів попросили покинути зал засідань, пояснивши це "новим форматом роботи".

Нагадаємо, 29 серпня Верховна Рада затвердила новий склад Кабміну на чолі з прем'єр-міністром Олексієм Гончаруком. DT.UA проаналізуало всіх міністрів уряду. Докладніше читайте в статті "Уряд на виріст" у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі