Разумков заявив, що не голосуватиме за Медведчука чи Порошенка на посаду віцеспікера

Поділитися
Разумков заявив, що не голосуватиме за Медведчука чи Порошенка на посаду віцеспікера Разумков може стати спікером нової Ради
Раніше повідомлялося, що заступником голови нової Верховної Ради має стати представник опозиції.

Лідер політичної партії "Слуга народу" Дмитро Разумков заявив про те, що особисто він не голосуватиме за кандидатури лідерів "Опозиційної платформи – За життя" Віктора Медведчука та "Європейської солідарності" Петра Порошенка на посаду віцеспікера Верховної Ради. Про це він сказав в інтерв'ю BBC News Україна.

Раніше у "Слузі народу" заявляли про готовність надати опозиції крісло віцеспікера нового парламенту. На питання, чи підтримає партія кандидатуру Медведчука, Разумков сказав: "Мені важко зараз відповідати про те, що запропонує опозиція…".

Однак на уточнююче питання відповів, що він особисто не голосуватиме за цю кандидатуру. Така ж позиція лідера "Слуги народу" й щодо п'ятого президента Порошенка.

За словами Разумкова, "Слуга народу" запропонує висунути його кандидатом на посаду голови Верховної Ради. На посаду першого віцеспікера парламенту буде запропоновано представника президента в Раді Руслана Стефанчука.

Зазначимо, що Верховна Рада дев'ятого скликання може провести перше засідання 3 вересня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі