Рейтинг Януковича падає, а Тимошенко - не росте

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
За даними останнього опитування Центру Разумкова, президентські рейтинги Віктора Януковича та Юлії Тимошенко практично зрівнялися.

Якби вибори президента України відбувалися наступної неділі, за В.Януковича проголосували б 16,7%, за Ю.Тимошенко - 13,3% (від усіх опитаних).

За Арсенія Яценюка готові віддати свої голоси 10,1%, за Сергія Тігіпка - 6,2%. Далі йдуть Петро Симоненко (3,0%), Олег Тягнибок (2,8%), Анатолій Гриценко (2,1%), Віктор Ющенко (1,4%), Володимир Литвин (1,0%), Олександр Мороз (0,5%).

Проголосували б проти всіх 15,2%, не брали би участі у виборах 11,5%, завагались відповісти 16,4%.

Дослідження було проведене соціологічною службою Центру Разумкова з 1 по 5 квітня 2011 року. Було опитано 2009 респондентів віком від 18 років у всіх областях України, Києві та АР Крим за вибіркою, що репрезентує доросле населення України за основними соціально-демографічними показниками. Теоретична похибка вибірки (без врахування дизайн-ефекту) не перевищує 2,3% з імовірністю 0,95.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі