Росія ставиться до ОРДЛО як до колонії – Резніков

Відео
Поділитися
Росія ставиться до ОРДЛО як до колонії – Резніков Віце-прем'єр висловив упевненість, що Україна відновить територіальну цілісність © president.gov.ua
Російські загарбники грабують і виснажують окупований Донбас, прирікаючи місцеве населення на злидні.

В окупованих районах Донецької та Луганської областей Росія веде себе як колонізатор. Окупанти фактично грабують території, прирікаючи місцеве населення на злидні, розповів віце-прем'єр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков.

"Російська Федерація використовує наші території як колонізатор колонії. Тобто, вони виснажують, забирають те, що їм потрібно, абсолютно не думаючи про майбутнє тих людей", - заявив віце-прем'єр в ефірі телеканалу "Україна" увечері в п'ятницю, 5 червня.

В якості прикладу Резніков навів приклад з величезними боргами по зарплаті у залізничників у ОРДЛО, про що писало ZN.UA.

На його думку, це врешті-решт може зіграти проти самої Росії.

"Вони свою шкідливу спробу завершать. І ми все одно заберемо і людей, і ці території. Відновимо наш суверенітет", - висловив упевненість Резніков.

Раніше ZN.UA повідомляло, що питання про закриття нерентабельних шахт в ОРЛО вирішується в Москві. Окупаційна адміністрація вже запустила процес ліквідації "Вергелевської", "Міусінської" і "Новопавлівської". шахт. Так званий "міністр палива, енергетики та вугільної промисловості" "ЛНР" Павло Мальгін звітує про це перед директором російського Федеральної державної бюджетної установи з питань реорганізації і ліквідації нерентабельних шахт Андрієм Моїсеєнковим.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі