Росіяни порівняли Медвєдєва з Буратіно, а Путіна - з Папою Карло

Поділитися
Соціологи провели незвичайне опитування з метою з'ясувати, з ким із персонажів казки «Золотий ключик» асоціюються російські політики. Роль головного і хорошого творця лялькового світу дісталася Путіну.

У 20% росіян новообраний президент РФ Володимир Путін асоціюється з Папою Карло, а 11% порівняли колишнього президента Дмитра Медвєдєва з Буратіно. Про це свідчать дані опитування «Левада-Центру».

«Ми спробували розглянути існуючі у свідомості виборців образи провідних російських політиків - акторів нашого політичного театру - через призму образів знайомих і зрозумілих з дитинства без зайвих слів героїв казки Олексія Толстого «Золотий ключик». Нікому, здається, не потрібно пояснювати, хто з них хороший, а хто поганий, хто - активний, а хто - пасивний, хто - значна, а хто - прохідна фігура, хто - герой, а хто - жертва, хто - переможець, а хто - переможений, хто - лялька, а хто - творець ляльок, деміург цієї п'єси, і ляльковод», - наголошується в повідомленні «Левада-Центру».

Роль головного творця лялькового світу Папи Карло у виставі однозначно дісталася Путіну (20%). Володимир Жириновський не має конкурентів на роль поганого і невдачливого ляльковода Карабаса Барабаса. За роль головної і хорошої ляльки, Буратіно, борються Медвєдєв (11%) і Михайло Прохоров (9%).

Опитування було проведено за репрезентативною вибіркою населення Росії 24-27 лютого. В ньому взяла участь 1601 особа. !zn

Читайте також:

Путін офіційно оголошений переможцем президентських виборів у Росії


Російський Центрвиборчком звинуватив міжнародних спостерігачів у шпигунстві

Медвєдєв має намір колись знову стати президентом

Росія порекомендувала Європарламенту не сунути ніс у чужі справи

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі