Російський телеканал показав "інтерв'ю" із Зеленським

Поділитися
Російський телеканал показав "інтерв'ю" із Зеленським © Адміністрація президента України
За словами самого президента, спілкування відбувалося у форматі "щось запитала - щось відповів".

Російський пропагандистський телеканал "Росія 1" показав інтерв'ю, яке його співробітники взяли у президента України Володимира Зеленського. Як і було анонсовано, канал показав його у черговому випуску програми "Москва. Кремль. Путін" у неділю, 15 грудня.

На відео видно, як після пресконференції за підсумками нормандського саміту в Парижі Зеленський збирається йти, але російська журналістка "повертає" його питанням, як пройшла перша двостороння зустріч президентів України і РФ.

Зеленський коментує зустріч коротко: "Перша зустріч, особиста, поговорили. Підіймали дуже важливі питання".

Про зустріч лідерів України, Росії, Німеччини та Франції говорить охоче.

"Я вважаю, правильний початок – факт зустрічі такого формату. Є можливість домогтися результату – це кінець війни в Україні, на території нашої країни... Домовилися – за чотири місяці буде зустріч, тому що багато питань, за один раз не вирішиш", - наголошує голова держави.

Говорячи про паралізовані Мінські угоди, Зеленський наголосив на необхідності внесення змін у них.

"Мінськ, як то кажуть, Мінськом, але час іде, час змінюється. У нас трошки інші погляди. Я вважаю, що в принципі нашій країні видніше, тому що це наша країна і ми дуже добре знаємо людей, які живуть на окупованих територіях. Я вважаю, що головне, що ми всі почали спілкуватися. Це найголовніше", - додав він.

Російські пропагандисти особливо акцентували на тому, що за останні шість років це "перше нормальне повноцінне спілкування президента України з російськими журналістами".

А також звинувачували охоронця Зеленського в спробі "перешкодити інтерв'ю", хоча на відео видно, що чоловік спокійно стоїть трохи віддалік. За версією пропагандистів, "не раді" були спілкуванню і голова Офісу президента України Андрій Богдан і його заступник Кирило Тимошенко. Втім, самі вони ситуацію поки що ніяк не коментують.

Що стосується Володимира Зеленського, то, за його словами, повноцінного інтерв'ю не було - в кулуарах Єлисейського палацу росіяни "щось запитали", а він "щось їм відповів".

"Інтерв'ю" Зеленського з 15-ї хвилини.

Нагадаємо, в ніч на 10 грудня після нормандського саміту Володимир Зеленський публічно запросив російських пропагандистів до українського Донбасу, щоб особисто оцінити ситуацію в регіоні.

"Я завжди кажу, а ви приїздіть прямо, що у нас відбувається, подивіться, походіть ніжками, ручками, оченятами", - звернувся Зеленський до росіян.

Знімальна група пропагандистського ресурсу Міноборони РФ "Звєзда" прилетіла до Києва і 12 грудня похвалилася сюжетом, знятому в центрі столиці. Свій візит до України пропагандисти пояснили "запрошенням Зеленського".

11 грудня російський телеканалу "ТНТ" почав показувати серіал "Слуга народу". При цьому з першої серії вирізали жарт про президента РФ Володимира Путіна, і того ж дня серіал зняли з ефіру.

У студії "Квартал 95" заявили, що права на телетрансляцію серіалу із Зеленським російському телеканалу передала шведська компанія Eccho Rights, яка володіє світовими правами на дистрибуцію деяких продуктів "Кварталу". Водночас, у студії не відповіли на запитання, на яких умовах вестиметься показ "Слуги народу" на російському ТБ, а також чи отримає "Квартал 95" роялті з цього показу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі